Επίσημος αντιπρόσωπος Brunata (Δανιας) στην Ελλάδα για αυτονομία παλαιών πολυκατοικιών

H Ιστορία της DELATOLASENERGY, ξεκινάει από το 1985 από το Δελατόλα Ελευθέριο , ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Με τα πλεονεκτήματα μιας μικρής οικογενειακής επιχείρησης, με γρήγορες αποφάσεις, μπορούμε όχι μόνο να σκεφτόμαστε τις προκλήσεις του αύριο, αλλά και να αντιμετωπίσουμε αυτές του μεθαύριο σήμερα.

Στον σύνθετο τομέα των εφαρμογών ενέργειας, η γνώση, η εμπειρία και η υπευθυνότητα της εταιρείας μας διασφαλίζουν άρτια αποτελέσματα.

Κάθε μέλος της ομάδας μπορεί να συνεισφέρει με ιδέες και πράξεις, καθώς και οι συνεργάτες μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να πάμε αυτό που ήδη υπάρχει σε ένα νέο επίπεδο και να αναπτύξουμε κάτι νέο όλοι μαζί.

Είμαστε πλέον μια δυναμική υπεύθυνή ελληνική εταιρία στο χώρο της θέρμανσης

Της αξιοποίησης της ηλικιακή ενέργειας της ψύξης και τον κλιματισμό.

Πλέον με 15 χρόνια εμπειρίας αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου κατασκευές ύδρευσης αποχέτευσης και  θέρμανσης σε καινούργια κτίρια καθώς και μελέτη εγκατάσταση φυσικού αεριού , η εξοικονόμηση ενέργειας γίνεται αποστολή μας για κάθε διαμέρισμα και μας οδηγεί να βρούμε λύσεις και προϊόντα που θα συμβάλλουν σε αυτό .

Η προσέγγιση του προβλήματος των κτιρίων με κεντρική θέρμανση μας πιστοποίησε την έλλειψη και την παντελή απουσία της κοστολόγησης της ενέργειας.

Πιστοποιούμε για να λυθεί το πρόβλημα των μετρικών θερμάνσεων, ήταν αναγκαίο να μάθουμε την κατανάλωση του διαμέρισμα και κάθε σώμα ξεχωριστά, καθώς και να έχει την δυνατότητα της διαχείρισης της θερμότητας

Με το βλέμμα στο μέλλον γεννιέται ( ιδρυεται) η DELATOLAS ENERGY MON. EΠE.

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία brunata  και αναλαμβάνουμε την προώθηση των προϊόντων ( μετρητών θερμικής  ενέργειας) , την κατανομή δαπάνης και την έκδοση των λογαριασμών .

Έχουμε εγκαταστήσεις σε 118 κτήρια, μετρητές Brunata

Υπερκαλύφθηκε ο στόχος μας κι έχουμε φτάσει τα 420 κτήρια με μετρητές Brunata

Έχουμε 5ης γενιάς μετρητή Brunata Minometer M8

Σήμερα με την τεχνογνωσία της Brunata  μπορούμε να μετρήσουμε την θερμική ενέργειας  από ένα διαμέρισμα με μετρητή γραμμής , μετρητή νερού αεριού ρεύματος και όλα αυτά ασύρματα.

Η Εταιρεία μας μετρά και κατανέμει δίκαια τη δαπάνη θέρμανσης σε περισσότερα από 7.000 διαμερίσματα, περιορίζοντας δραστικά τα κόστη, χωρίς σπατάλη ενέργειας.
Το όραμα μας
Βλέπουμε έναν κόσμο όπου όλοι μας επιτυγχάνουμε περισσότερα, ενώ επηρεάζουμε λιγότερο τον πλανήτη μας.

Εστιάζουμε πάντα στους πελάτες μας και συνεργαζόμαστε μαζί τους για να αναπτύξουμε λύσεις που κάνουν τα κτίρια κατοικιών και εργασίας πιο αποτελεσματικά , ασφαλέστερα , πιο υγιεινά και πιο βιώσιμα.

Με τις σύγχρονες τεχνολογίες , τις εξατομικευμένες υπηρεσίες, βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα της εποχής μας που έχουν διαρκή αντίκτυπο στα κτίρια στέγασης.

Brunata
Η Brunata είναι μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες της Ευρώπης στον τομέα της μέτρησης της κατανάλωσης και των λογαριασμών κατανάλωσης.

Με την έξυπνη τεχνολογία, δημιουργεί  τη βάση για τις Έξυπνες πόλεις του μέλλοντος, όπου η εξοικονόμηση πόρων και η ποιότητα ζωής έχουν την υψηλότερη προτεραιότητα

Η ιστορία του Brunata

Οι Δανοί ήταν οι πρώτοι στον κόσμο που χρησιμοποίησαν κατανεμητές κόστους θερμότητας και τα εύσημα για αυτό μπορούν να διεκδικηθούν κυρίως από την Brunata. Η όλη ιστορία ξεκίνησε με έναν μηχανικό ονόματι Constantin Brun, ο οποίος ενδιαφερόταν για το πώς να κατανείμει το κόστος θερμότητας δίκαια και με ακρίβεια – κάνοντας ταυτόχρονα δυνατή την εξοικονόμηση ενέργειας.

Στην εταιρεία μηχανικών του, ανέπτυξε έναν εντελώς νέο τύπο μετρητή θερμότητας που επέτρεπε την ακριβή μέτρηση και την κατανομή του κόστους θέρμανσης σε ακίνητα. Έτσι γεννήθηκε η οικογενειακή δανική εταιρεία Constantin Brun. Και σηματοδότησε την έναρξη ενός αιώνα τεχνολογικών ορόσημων στη μέτρηση και την κατανομή της θερμότητας, του νερού και της ενέργειας.

Ο Brun συναντά την ΑΤΑ

Ένα από τα ορόσημα ήταν η συγχώνευση με την ελβετική εταιρεία ATA το 1950. Η αλλαγή του ονόματος σε Brunata ήταν μπροστά, όπως και μια έντονη φάση τεχνολογικής ανάπτυξης στην οποία αναπτύχθηκαν όλο και περισσότεροι τύποι μετρητών κατανάλωσης. Μετρητές νερού μεταξύ άλλων, που χρησιμοποιήθηκαν ευρέως τη δεκαετία του 1970. Όμως, όπως πάντα, η μηχανική ήταν το κλειδί και, για παράδειγμα, οι μετρητές θερμότητας της Brunata περιλάμβαναν πατενταρισμένη τεχνολογία που εξακολουθεί να τους καθιστά τους πιο ακριβείς στην αγορά.

Με την εξάπλωση του Διαδικτύου, η Brunata κυκλοφόρησε φυσικά και προσέφερε μετρητές απομακρυσμένης ανάγνωσης καθώς και εντελώς νέους και αποτελεσματικούς τρόπους παροχής δεδομένων για να παρέχει στους πελάτες την καλύτερη δυνατή επισκόπηση.

Ο σύντροφός σας για το μέλλον

Η Brunata είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς της Ευρώπης στην έξυπνη μέτρηση ενέργειας, στους λογαριασμούς κατανάλωσης και στις λύσεις IoT. Έχουνε  περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας σε σπίτια και κτίρια. Και φέρνουμε αυτήν την εμπειρία μαζί μας σε ένα μέλλον όπου η εξοικονόμηση πόρων είναι πιο σημαντική από ποτέ. Μέσω προηγμένων λύσεων δικτύου και νέας τεχνολογίας δημιουργούμε τη βάση για τις έξυπνες πόλεις του αύριο – εστιάζοντας στη βιωσιμότητα, την αποτελεσματικότητα και την αυξημένη ποιότητα ζωής

Στο Brunata, η ανάπτυξη δεν σταματά ποτέ. Το 2018, η Brunata εξαγοράστηκε από τη γερμανική εταιρεία Minol, μια παγκόσμια πρωτοπόρος στην ενέργεια, την τεχνολογία μέτρησης και τα δίκτυα δεδομένων. Με νέα γνώση και τεχνολογία πίσω από αυτό, η Brunata θα αναλάβει μελλοντικά την ηγεσία στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων και την κίνηση προς τα έξυπνα κτίρια και τις έξυπνες πόλεις.

Αυτή η νέα φάση μόλις ξεκίνησε και είναι αυτή που θα ταξιδέψει με επιτυχία τον Brunata σε έναν νέο αιώνα. Με κινητήρια δύναμη την περιέργεια και τη μηχανική. Και με σταθερό στόχο την εξοικονόμηση χρόνου, προσπάθειας και ενεργειακών πόρων για την κοινωνία και για τον μεμονωμένο πολίτη. Απόλυτα στο πνεύμα του Constantin Brun.

Γιατί κάνουμε αυτή τη δουλειά ?

Τι είπαν για εμάς

Εγκατάσταση εδώ και 15 χρόνια αυτόνομης θέρμανσης σε πολυκατοικία και δουλεύει χωρίς προβλήματα . Βέβαια πάντα συντήρηση στην ώρα τους

Manos Remoundos

Πολύ καλή εταιρεία. Άριστη τεχνογνωσία. Επαγγελματική αντιμετώπιση που ξεφεύγει πολύ από τον μέσο όρο των ελληνικών δεδομένων. Είχαμε μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων με το σύστημα αυτονομίας θέρμανσης που τοποθέτησαν στην πολυκατοικία μας.

Paris Papaioannou

Άψογη εξυπηρέτηση και μετά την πώληση. Οπότε τους χρειαστείς είναι δίπλα στο οποίο πρόβλημα για να δώσουν την καλύτερη λύση

George Polentas