Είδη Μετρητών Θέρμανσης

Εξασφαλίστε τη δίκαιη κατανομή και τον ακριβή υπολογισμό της κατανάλωσης θέρμανσης με τον κατανεμητή κόστους θέρμανσης Brunata.

Σχετικά προϊόντα

2022-09-23T15:17:06+03:00

Minometer M8

Minometer M8 Δίκαιη κατανομή και σωστή τακτοποίηση [...]

2022-09-16T15:46:50+03:00

Zelsius C5 IUF

Zelsius C5 IUF Συμπαγής μετρητής ενέργειας με [...]

Πληρώστε Μόνο Όσο Καταναλώνετε

O συνδυασμός που εγγυάται το οικονομικότερο σύστημα πραγματικής Αυτονομίας Θέρμανσης σε παλαιές πολυκατοικίες με κεντρικό λέβητα συμπύκνωσης.

Πληρώστε Μόνο Όσο Καταναλώνετε

O συνδυασμός που εγγυάται το οικονομικότερο σύστημα πραγματικής Αυτονομίας Θέρμανσης σε παλαιές πολυκατοικίες με κεντρικό λέβητα συμπύκνωσης

Κατανεμητής κόστους

Εξοικονομήστε χρήματα & ενέργεια

Θερμοστατική Κεφαλή

Ρυθμίζουν τη θερμική ενέργεια που εκπέμπεται

Περισσότερα

Αναβάθμιση Λεβητοστασίου

Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 30%

Διαδικασία

Με αφορμή το κόστος ενέργειας

Είναι χαρά μας να σας παραθέσουμε τα παρακάτω στοιχεία από κτήρια που έχουν τοποθετηθεί μετρητές θερμότητας BRUNATA

Στον πρώτο πίνακα αποτυπώνεται η κατανάλωση ενός κτηρίου κατασκευής 1980 στην περιοχή του Γαλατσίου, με 45 διαμερίσματα και 248 σώματα. Η αντικατάσταση του εξοπλισμού θέρμανσης έγινε το 2017, όπου και τοποθετήθηκαν 248 θερμιδομετρητές BRUNATA , θερμοστατικές κεφαλές , φυσικό αέριο και λέβητας συμπύκνωσης 210 KW.

Στον δεύτερο πίνακα έχουμε ένα κτήριο στην Κηφισιά 25 διαμερισμάτων ( 200 σωμάτων) όπου το 2015 τοποθετήθηκαν επίσης θερμιδομετρητές BRUNATA, θερμοστατικές κεφαλές και ως μέσο παραγωγής θερμότητας έχει έναν λέβητα πετρελαίου 350 KW κατασκευής του 1980.

 

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Στο πρώτο κτήριο βλέπουμε ότι η συνολική κατανάλωση των 5 τελευταίων χρόνων είναι 48.858 κυβικά ενώ στο δεύτερο κτήριο είναι 185 λίτρα πετρελαίου.
  • Το πρώτο κτήριο των 248 σωμάτων με λέβητα συμπύκνωσης κατανάλωσε κατά 30% λιγότερη ενέργεια – κόστος και η θέρμανση που πήρε ήταν κατά 50% περισσότερη από το δεύτερο κτήριο

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

 

  • Σε κεντρικά κτήρια πρέπει να ενθαρρύνεται η αντικατάσταση του λέβητα, με τεχνολογία συμπύκνωσης σε συνδυασμό με την τοποθέτηση θερμοστατικών βαλβίδων και θερμιδομετρητών
  • Με την τοποθέτηση των θερμιδομετρητών, μετράτε τη δικιά σας κατανάλωση και τα αποτελέσματα μας δείχνουν ότι εξοικονομείτε θερμική ενέργεια χωρίς τη στέρηση της θερμότητας!

Αναλαμβάνουμε την Ευθύνη

Η πιο σημαντική προϋπόθεση για τους σωστούς λογαριασμούς κατανάλωσης είναι οι ακριβείς και αξιόπιστοι μετρητές. Κλειδώστε το μέλλον με τους μετρητές της Brunata, οι οποίοι βρίσκονται τεχνολογικά στο προσκήνιο και θα τους βρείτε από την Delatolas Energy, η οποία είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μετρητών Brunata στην Ελλάδα.

Καλέστε μας

Η Εταιρεία Μας Αναλαμβάνει Ολοκληρωμένα Οποιαδήποτε Εγκατάσταση Μετρητών Ενέργειας, Καλύπτοντας Πλήρως Και Τις Πιο Σύνθετες Ανάγκες Απόδοσης, Σε Οικιακή Ή Επαγγελματική Χρήση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ