Γιατί Να Βάλετε Φυσικό Αέριο?

Το φυσικό αέριο είναι η πιο σύγχρονος, οικολογικός και ‘‘καθαρός’’ τρόπος να θερμαίνουμε κάθε χώρο, επιτυγχάνοντας υψηλή απόδοση, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Ατομική Θέρμανση

Κεντρική Θέρμανση

Επιχειρήσεις

Εμπειρία

Η DELATOLAS EΝERGY με την παρουσία του φυσικού αερίου στη χώρα μας από τις αρχές του 2000 και η ενασχόλησή της με αυτό, της δίνει σήμερα συσσωρευμένη εμπειρία και την δυνατότητα να σας δώσουμε λύσεις ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια των συστημάτων θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης, για αυτόνομα κτήρια, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, σχολεία κ.λπ.

Καλέστε μας

Η Εταιρεία Μας Αναλαμβάνει Ολοκληρωμένα Οποιαδήποτε Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου, Καλύπτοντας Πλήρως Και Τις Πιο Σύνθετες Ανάγκες Απόδοσης, Σε Οικιακή Ή Επαγγελματική Χρήση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Άμεσα Αποτελέσματα

Γιατί εμάς?

30 Χρόνια Εμπειρίας

Υψηλή τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να λειτουργούμε συμβουλευτικά προς όλους τους πελάτες μας, όσο μικρή ή σύνθετη κι αν είναι η ανάγκη τους, με ειλικρίνεια, διαφάνεια και φιλικό πρόσωπο.

Εγκατάσταση

Με απόλυτη ευθύνη, η εταιρεία μας αναλαμβάνει και για τη δική σας πολυκατοικία την πλήρη εγκατάσταση συστήματος αυτόνομης θέρμανσης και την κατανομή δαπάνης, σε ευρωπαϊκά πρότυπα, που να μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες παράλληλες ενέργειες. σε νέες & παλιές πολυκατοικίες

Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός

Η DELATOLAS ENERGY & οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της, με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει η Brunata (Δανίας), έχουν εξασφαλίσει, τα τελευταία χρόνια, αυτονομία θέρμανσης σε περισσότερα από 700 κτήρια (6.500 διαμερίσματα), στον τομέα βελτίωσης της θέρμανσης.