Γιατί να βάλετε ηλιακό θερμοσίφωνα?

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες τους οποίους εγκαθιστούμε, είναι παγκοσμίως γνωστοί για την άριστη ποιότητά τους, την εξαιρετική απόδοσή τους, την αντοχή τους σε όλες τις καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία στο περιβάλλον και χαρακτηρίζονται από μοναδικά πλεονεκτήματα χρήσης, όπως:

Εμπειρία

Η DELATOLAS ENERGY έχει αναπτύξει ολοκληρωμένη εμπειρία στην εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων οικιακής κι επαγγελματικής χρήσης. Σήμερα ‘‘μετράμε’’ πάνω από 12.000 τοποθετημένα ηλιακά συστήματα, και μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε ολοκληρωμένα στην επιλογή της κατάλληλης ηλιακής εγκατάστασης για τις ανάγκες σας.

Καλέστε μας

Η Εταιρεία Μας Αναλαμβάνει Ολοκληρωμένα Οποιαδήποτε Εγκατάσταση Ηλιακών Συστημάτων, Καλύπτοντας Πλήρως Και Τις Πιο Σύνθετες Ανάγκες Απόδοσης, Σε Οικιακή Ή Επαγγελματική Χρήση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Άμεσα Αποτελέσματα

Γιατί εμάς?

30 Χρόνια Εμπειρίας

Υψηλή τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να λειτουργούμε συμβουλευτικά προς όλους τους πελάτες μας, όσο μικρή ή σύνθετη κι αν είναι η ανάγκη τους, με ειλικρίνεια, διαφάνεια και φιλικό πρόσωπο.

Εγκατάσταση

Με απόλυτη ευθύνη, η εταιρεία μας αναλαμβάνει και για τη δική σας πολυκατοικία την πλήρη εγκατάσταση συστήματος αυτόνομης θέρμανσης και την κατανομή δαπάνης, σε ευρωπαϊκά πρότυπα, που να μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες παράλληλες ενέργειες. σε νέες & παλιές πολυκατοικίες

Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός

Η DELATOLAS ENERGY & οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της, με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει η Brunata (Δανίας), έχουν εξασφαλίσει, τα τελευταία χρόνια, αυτονομία θέρμανσης σε περισσότερα από 700 κτήρια (6.500 διαμερίσματα), στον τομέα βελτίωσης της θέρμανσης.