Θέρμανση Φυσικού Αερίου
 
Χωρίς αμφιβολία, το φυσικό αέριο είναι η θέρμανση του μέλλοντος! Ο πιο σύγχρονος, οικολογικός και ‘‘καθαρός’’ τρόπος να θερμαίνουμε κάθε χώρο, επιτυγχάνοντας υψηλή απόδοση, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.
 
Είναι το φιλικότερο συμβατικό καύσιμο προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία, επιτυγχάνοντας τέλεια καύση στις κατάλληλες συσκευές και μοναδικά πλεονεκτήματα, όπως:
Οικονομία Ευκολία χρήσης Καθαριότητα Εξοικονόμηση χώρου Ακρίβεια στη μέτρηση κατανάλωσης Μειωμένο κόστος συντήρησης Προστασία του περιβάλλοντος!
 
Η DELATOLAS EΝERGY με την παρουσία του φυσικού αερίου στη χώρα μας από τις αρχές του 2000 και η ενασχόλησή της με αυτό, της δίνει σήμερα συσσωρευμένη εμπειρία και την δυνατότητα να σας δώσουμε λύσεις ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια των συστημάτων θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης, για αυτόνομα κτήρια, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, σχολεία κ.λπ. Με την πολυετή συνεργασία μας με την εταιρεία De Dietrich σας παρέχουμε λύσεις υψηλής τεχνικής.
 
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένα οποιαδήποτε εγκατάσταση φυσικού αερίου, καλύπτοντας πλήρως και τις πιο σύνθετες ανάγκες απόδοσης, σε οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Οι λύσεις μας παραδίδονται ‘‘με το κλειδί στο χέρι’’ και περιλαμβάνουν σύγχρονα μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, που δε ρυπαίνουν και σας εξασφαλίζουν τις υψηλότερες θερμικές αποδόσεις. Συνοπτικά, σας παρέχουμε:
 
Νέο λεβητοστάσιο, με προηγμένο εξοπλισμό εξοικονόμησης ενέργειας.

Αντικατάσταση παλιάς εγκατάστασης και θερμική αναβάθμιση του χώρου σας.

Εγκατάσταση επιτοίχιων μονάδων τοίχου και σύνδεση με το δίκτυο αερίου.

Εξελιγμένα συστήματα για την ασφαλή λειτουργία της εγκατάστασης.

Πιστοποιητικά ποιότητας, εγγυήσεις, πλήρης κάλυψη ανταλλακτικών.
 
Για περισσότερα από τριάντα χρόνια σας παρέχουμε την μελέτη, τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση δημιουργόντας άρτιες λύσεις θέρμανσης, και εγκαθιστώντας ολοκληρωμένα συστήματα σε τουλάχιστον 100 – 150 κτήρια ετησίως. Η εμπειρία μας θα σας καθοδηγήσει σωστά, ώστε να κάνετε εύκολα το φυσικό αέριο τη δική σας, αξιόπιστη επιλογή θέρμανσης!