Ηλιακά Συστήματα
 
Στην Ελλάδα ο ήλιος είναι φυσικός πλούτος, που μπορεί να μας εξασφαλίσει άπλετο ζεστό νερό, τους περισσότερους μήνες του χρόνου, αρκεί να αξιοποιούμε σωστά τα μοναδικά πλεονεκτήματα της ηλιακής ενέργειας!
Λόγω της παρατεταμένης ηλιοφάνειας, που ξεπερνά τις 3.000 ώρες ετησίως, η χώρα μας αποτελεί ιδανικό τόπο για χρήση ηλιακών θερμοσιφώνων, γι’ αυτό και είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη σε εγκατεστημένους ηλιακούς συλλέκτες ανά κάτοικο (μαζί με την Κύπρο).
 
Η εκμετάλευση της ηλιακής ενέργειας εξοικονομεί από 40% έως 80% χρήματα κι ενέργεια, γι’ αυτό, για τον οικιακό καταναλωτή, η ηλιακή ενέργεια είναι η πιο απλή και συμφέρουσα λύση για να περικόψει τους λογαριασμούς ρεύματος!
 
Από το 1980, η DELATOLAS ENERGY έχει αναπτύξει ολοκληρωμένη εμπειρία στην εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων οικιακής κι επαγγελματικής χρήσης. Σήμερα ‘‘μετράμε’’ πάνω από 12.000 τοποθετημένα ηλιακά συστήματα, και μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε ολοκληρωμένα στην επιλογή της κατάλληλης ηλιακής εγκατάστασης για τις ανάγκες σας.
Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες τους οποίους εγκαθιστούμε, είναι παγκοσμίως γνωστοί για την άριστη ποιότητά τους, την εξαιρετική απόδοσή τους, την αντοχή τους σε όλες τις καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία στο περιβάλλον και χαρακτηρίζονται από μοναδικά πλεονεκτήματα χρήσης, όπως:
 
Εγγυημένη αντοχή δίπλα στη θάλασσα.
Σταθερή λειτουργία, ακόμη και με παγωνιά!
Περισσότερο ζεστό νερό τον χειμώνα, χάρις στην ισχυρή μόνωση πολυουρεθάνης.
Διπλάσια διάρκεια ζωής!
Υψηλή αντοχή του δοχείου στα σκληρά νερά.
Ζεστό νερό σε συνδυασμό με τον λέβητα.
Τριπλάσια αντοχή του συλλέκτη, χάρις στις 4 οπές εξαερισμού!
Βέλτιστη απόδοση, λόγω της κατασκευής από ενιαίο φύλλο και της συγκόλλησης με τη μέθοδο Ultrasonic!
Αξιοποίηση άμεσης κι έμμεσης ακτινοβολίας (ελαχιστοποίηση επανακλάσεων).
Σταθερή απόδοση, χωρίς απώλειες!
Ασφάλεια, αξιοπιστία και πρόληψη ατυχημάτων (Tempered Glass 3,5 χιλ.).
Άριστος εξωτερικός σχεδιασμός, εύκολη τοποθέτηση.
Καινοτομία στη συντήρηση, λόγω της ανεξάρτητης θέσης της ράβδου μαγνησίου!