Σημείο - κλειδί για την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία των λύσεων που προσφέρουμε στον τομέα των ενεργειακών εφαρμογών είναι οι επιτυχημένες συνεργασίες που διατηρούμε, επί σειρά ετών, με διεθνείς εταιρείες - κολοσσούς του κλάδου.
Κάθε μας συνεργασία έχει επιλεχθεί στρατηγικά, ώστε να ενισχύει τόσο την τεχνογνωσία της εταιρείας μας, όσο και την ικανότητά μας να δημιουργούμε λύσεις ποιοτικές και αποδοτικές για κάθε ανάγκη των πελατών μας, όσο σύνθετη κι αν είναι.
Οι συνεργάτες αυτοί μας προμηθεύουν με την τεχνολογία αιχμής και μας κρατούν συνεχώς σε επαφή με τις διεθνείς εξελίξεις, ώστε να υιοθετούμε και να εφαρμόζουμε πρώτοι στην αγορά κάθε νέα καινοτομία με προηγμένα πλεονεκτήματα χρήσης, πάντα προς όφελος των πελατών μας.
Συνοπτικά, ανάμεσα στις εταιρείες που εμπιστεύονται σταθερά τη DELATOLAS EΝΕRGΥ για τη διάθεση κι εγκατάσταση των πρωτοπόρων προϊόντων τους, συγκαταλέγονται:
 
brunataprotergia
de dietrichdaikinhelioakmi
 
Brunata (Δανίας): Είναι η πρώτη εταιρεία στην κατανομή κόστους θερμότητας, με τη μεγαλύτερη εμπειρία παγκοσμίως. Ο ιδρυτής της είναι εκείνος που εφηύρε το πρώτο εξαερούμενο θερμιδόμετρο, το 1917. Οι κατοχυρωμένοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μετρητές Brunata διασφαλίζουν τα υψηλότερα standards θερμικής απόδοσης, επιτυγχάνοντας μοναδική εξοικονόμηση τόσο στην ενέργεια, όσο και στο κόστος για θέρμανση!
 
Protergia: Είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, ο οποίος με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων και 222 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καλύπτει άνω του 10% της εγχώριας ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας.

De Dietrich: Από το 1778, το όνομα De Dietrich αποτελεί σύμβολο ποιότητας και, ταυτόχρονα, το πιο ιστορικό βιομηχανικό σήμα παγκοσμίως. Σήμερα, η γαλλική De Dietrich είναι κορυφαία εταιρεία στον χώρο της θέρμανσης, ενώ τα προηγμένα προϊόντα της διανέμονται σε περισσότερες από 60 χώρες, σε όλο τον κόσμο!

MEGASUN (HELIOAKMI): Από το 1976, η εταιρεία Ηλιοακμή κατασκευάζει ηλιακά συστήματα προηγμένης τεχνολογίας, που υπερέχουν στην ελληνική, αλλά και διεθνή αγορά (με το εμπορικό όνομα MEGASUN). Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η διεθνής αναγνώριση καθιέρωσαν την εταιρεία ως παγκόσμιο ηγέτη στους ηλιακούς θερμοσίφωνες, 39 χρόνια πριν άλλοι ανακαλύψουν τη δύναμη του ήλιου!

DAIKIN: Στον χώρο του κλιματισμού, Daikin αναμφισβήτητα σημαίνει ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία λύσεων! Από την εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και την τεχνολογία inverter, μέχρι τις πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και τον σχεδιασμό προϊόντων για εποχιακή απόδοση, η Daikin βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας!