Από το 1985, η DELATOLAS ENERGY είναι μία από τις πιο δυναμικές και υπεύθυνες, ελληνικές εταιρείες στον χώρο της θέρμανσης, της αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας, της ψύξης και του κλιματισμού.
 
Σε όλα τα χρόνια των δραστηριοτήτων μας, η προσπάθειά μας ήταν και παραμένει προσανατολισμένη στο να υιοθετούμε κάθε εξέλιξη στον κλάδο μας, που έχει τη δυναμική να δημιουργεί νέα πλεονεκτήματα στους πελάτες μας. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία μας, από τα πρώτα χρόνια της δραστηριοποίησής της, καταξιώθηκε για τις λύσεις που εφαρμόζει, ειδικά στον τομέα της θέρμανσης, ενώ το όνομα DELATOLAS σημαίνει αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και διασφαλισμένη εξοικονόμηση ενέργειας!
 
Σημείο - σταθμός στην εξελικτική μας πορεία ήταν το 2005, χρονιά που αναλάβαμε την τεχνική κι εμπορική αντιπροσώπευση των προϊόντων της πρωτοποριακής εταιρείας, από τη Δανία, Brunata στην Ελλάδα! Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία των κορυφαίων συνεργατών μας, αλλά και την ευρεία εξειδίκευση του δυναμικού μας, σχεδιάζουμε κι εγκαθιστούμε αποδοτικές λύσεις, ακόμη και για τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες, βελτιώνοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των πελατών που μας εμπιστεύονται.
 
Σήμερα, η εταιρεία μας μετρά και κατανέμει δίκαια τη δαπάνη θέρμανσης σε περισσότερα από 7.000 διαμερίσματα, περιορίζοντας δραστικά τα κόστη, χωρίς σπατάλη ενέργειας. Σε μία εποχή που η εξοικονόμηση ενέργειας σχετίζεται άμεσα με τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος, αλλά και την οικονομική ισορροπία κάθε νοικοκυριού, η DELATOLAS EΝΕRGY αναλαμβάνει την ευθύνη να κάνει το σπίτι σας τον χώρο που ονειρεύεστε, με ιδανική ατμόσφαιρα χειμώνα - καλοκαίρι.
 
Αν κι εσείς πιστεύετε ότι η σωστή ψύξη - θέρμανση, με φιλικό κόστος, είναι δικαίωμα και όχι πολυτέλεια, εμπιστευθείτε την DELATOLAS EΝΕRGY Είναι η καλύτερή σας ενέργεια!