Κλιματισμός
 
Αν θέλετε να δημιουργήσετε ιδανικό κλίμα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με το κατάλληλο AC ή θερμαντικό σώμα, τα κλιματιστικά προϊόντα Daikin, που σας παρέχει η DELATOLAS ENERGY, είναι η πιο σύγχρονη, αποτελεσματική και αποδοτική λύση!
 
Ο σωστός κλιματισμός ενός χώρου δεν ψύχει απλά τον αέρα, κάνει πολλά περισσότερα: Προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό θερμοκρασίας, καθαρού αέρα και υγρασίας, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε την ιδανική εσωτερική ατμόσφαιρα όλο τον χρόνο.
 
Επειδή το κόστος της ενέργειας συνεχώς αυξάνεται, ο κλιματισμός πρέπει σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, να είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομικός και ενεργειακά αποδοτικός. Τα συστήματα κλιματισμού της Daikin με αντλία θερμότητας παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση "όλα σε ένα" και είναι εξίσου αποδοτικά, όσο και καλαίσθητα, διαθέτοντας αισθητήρες παρουσίας για να περιορίζεται η κατανάλωση ενέργειας όταν δεν είναι κανείς στο σπίτι.
Η Daikin έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία σχεδιασμού για τις καλαίσθητες εσωτερικές της μονάδες, οι οποίες λειτουργούν εντελώς αθόρυβα, σχεδόν χωρίς να γίνονται αντιληπτές, και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα και άριστες συνθήκες διαβίωσης.
 
Η DELATOLAS ENERGY, χάρις στην τεχνογνωσία Daikin, παρέχει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων στην αγορά, ώστε να βρείτε την ιδανική λύση για τις ανάγκες του χώρου σας, όποιο κι αν είναι το μέγεθός του. Όση ζέστη ή κρύο κι αν κάνει έξω, η Daikin διαθέτει συστήματα που ελέγχονται με inverter, ώστε να μην υπάρχουν διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Αυτό βοηθά να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας έως και 30% (σε σύγκριση με συστήματα χωρίς inverter)!
 
Η εταιρεία μας θα μελετήσει τον χώρο σας και θα σας συμβουλεύσει σωστά, υποδεικνύοντάς σας τον ιδανικό συνδυασμό λύσεων κλιματισμού, που θα μεγιστοποιήσει την ενεργειακή αποδοτικότητα και θα εξασφαλίσει άριστη ατμόσφαιρα στον χώρο όπου ζείτε ή δημιουργείτε.
Χειμώνα - καλοκαίρι, η DELATOLAS ENERGY φτιάχνει το κλίμα για να ζείτε καλύτερα!