Επίσημος αντιπρόσωπος Brunata (Δανιας) στην Ελλάδα για αυτονομία παλαιών πολυκατοικιών

Από το 1985, η Delatolas Energy  είναι μία από τις πιο δυναμικές και υπεύθυνες, ελληνικές εταιρείες στον χώρο της μέτρησης και κατανομής δαπάνης θέρμανσης στα κτήρια.

Σήμερα η Delatolas Energy έχει τοποθετήσει μετρητές θερμικής ενέργειας Brunata σε περισσότεα από 700 κτήρια!

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ

Η θεωρητική έννοια της αυτόνομης θέρμανσης είναι ο κάθε ένοικος να μπορεί να ανάβει την θέρμανση όποτε  θέλει στο διαμέρισμα του καθώς και να ρυθμίζει την θερμοκρασία του κάθε δωματίου ξεχωριστά.

Αυτό επιτυγχάνεται με εύκολο και οικονομικοί τρόπο τοποθετώντας στο κάθε  θερμαντικό σώμα μια θερμοστατική κεφαλή , δίνοντας την δυνατότητα να ανοίγουμε και να κλείνουμε οπότε θέλουμε το θερμαντικό σώμα. Βεβαίως αυτό μπορεί να γίνει και με τα νέα Smart Home προϊόντα που διαθέτουμε.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ

Το πρακτικό μέρος της αυτόνομης θέρμανσης είναι να μπορούμε να γνωρίζουμε την κατανάλωση στο κάθε διαμέρισμα, και αυτό επιτυγχάνεται όταν τοποθετούμε τον θερμιδομετρητή σε κάθε θερμαντικό σώμα ξεχωριστά . Αυτό μας δίνει την δυνατότητα  να χρησιμοποιούμε το κάθε θερμαντικό σώμα όπως θέλουμε.

Ο όρος «αυτόνομη θέρμανση»
Αναφέρεται στις εγκαταστάσεις θέρμανσης στις οποίες οι ιδιοκτήτες ή οι ένοικοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν κάθε στιγμή τη θερμοκρασία στον χώρο τους, ανεξάρτητα από το υπόλοιπο κτήριο.

Η DELATOLAS ENERGY και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της, με την εμπειρία και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει η Brunata (Δανίας), έχουν εξασφαλίσει, τα τελευταία χρόνια, αυτονομία θέρμανσης σε περισσότερα από 700 κτήρια (6.500 διαμερίσματα), στον τομέα βελτίωσης της θέρμανσης.

Με απόλυτη ευθύνη, η εταιρεία μας αναλαμβάνει και για τη δική σας πολυκατοικία την πλήρη εγκατάσταση συστήματος αυτόνομης θέρμανσης και την κατανομή δαπάνης, σε ευρωπαϊκά πρότυπα, που να μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες παράλληλες ενέργειες

Το όραμα μας

Βλέπουμε έναν κόσμο όπου όλοι μας επιτυγχάνουμε περισσότερα, ενώ επηρεάζουμε λιγότερο τον πλανήτη μας.

Εστιάζουμε πάντα στους πελάτες μας και συνεργαζόμαστε μαζί τους για να αναπτύξουμε λύσεις που κάνουν τα κτίρια κατοικιών και εργασίας πιο αποτελεσματικά , ασφαλέστερα , πιο υγιεινά και πιο βιώσιμα.

Με τις σύγχρονες τεχνολογίες , τις εξατομικευμένες υπηρεσίες, βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα της εποχής μας που έχουν διαρκή αντίκτυπο στα κτίρια στέγασης.

Αισθητή Διαφορά

Η εγκατάσταση αυτόνομου συστήματος έχει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στην ποιότητα της παρεχόμενης θέρμανσης, όσο και στο κόστος λειτουργίας, το οποίο ανάλογα με την οικοδομή μπορεί να μειωθεί μέχρι και 60%!

Καλέστε μας

Η DELATOLAS ENERGY διαθέτει και εγκαθιστά τους παγκοσμίως κορυφαίους κατανεμητές δαπανών της εταιρείας Brunata (Δανίας). Η τοποθέτησή τους επάνω σε κάθε θερμαντικό σώμα, εκτός από τη δίκαιη κατανομή, δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για εξοικονόμηση ενέργειας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ